Toe aan een nieuwe uitdaging?

Legero International (Holland) B.V. is een zelfstandige internationale logistieke dienstverlener, in de breedste zin van het woord, welke sinds 1988 een zeer ruime ervaring in de branche heeft opgebouwd. Legero heeft zich daarmee ontwikkeld tot een belangrijke logistieke forwarder op de transportmarkt. Wij zijn onderdeel van de Simbolo Group en binnen onze groep worden verschillende modaliteiten aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Vlaardingen, we hebben diverse wereldwijde vestigingen.

Wij verzorgen voor onze klanten het hele logistieke proces van het transport van scheepsonderdelen en –benodigdheden. We maken hiertoe gebruik van verschillende modaliteiten: lucht, water én weg!. We bezitten eigen transportmiddelen (schepen en vrachtauto’s), hebben een eigen warehouse, en zijn tevens IATA-agent. Hiermee kunnen we samen met jou onze klanten optimaal bedienen! Wanneer jij bij Legero komt werken word je onderdeel van een ambitieus bedrijf. Ruim 140 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie!

Doorgroeimogelijkheden

Legero stimuleert de verdere ontwikkeling van zijn medewerkers. Je wordt intern opgeleid en je krijgt de mogelijkheid extern cursussen en opleidingen te volgen.
Jaarlijks hebben wij ook een aantal stageplaatsen (STC) beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Cultuurcompetenties

Bij Legero International BV werk je met proactieve collega’s in een no-nonsense cultuur en heb je een hoge mate van zelfstandigheid, persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden en goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil jij werken met professionals in een internationale, resultaatgerichte en dynamische werkomgeving waarin geen dag zelfde is? Solliciteer dan nu op een van onze openstaande vacatures!

Soliciteren

Ben jij toe aan de uitdaging? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV naar: Legero International (Holland) B.V., Kotterstraat 2, 3133 KW, Vlaardingen ter attentie van mevrouw S.E. Dits (P&O).

Open sollicitatie

Spreken de openstaande vacatures jou op dit moment niet aan, maar wil je wel graag werken bij ons internationale, dynamische en professionele bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie!

Stuur ons jouw CV en een goede, korte motivatiebrief naar hr.rotterdam@legerogroup.com waarin je vertelt wat jouw vaardigheden en ambities zijn of vul het onderstaande formulier in. Wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!